Snacks

Maggans Pizzasallad - 55 Kr

Spetskål, Champagnevinäger, olivolja, gräslök & Marconamandlar

Charkbricka - 155 Kr

Dagens urval av ost & charkuterier

Friterad kronärtskocka - 85 Kr

Serveras med parmesandipp

Melon- & mozzarellasallad - 125 Kr

Melon, mozzarella, prosciutto & basilika

Parmesanpommes - 75 kr

Oliver - 65 kr

Marconamandlar - 55 kr

Maggans pizzor!

*Glöm inte att säga till om ev. allergier.

Maggans - 165 Kr

Tomatsås, fior di latte(mozzarella), buffelmozzarella, parmesan, olivolja & basilika

Salami - 175 Kr

Crème fraiche, salami piccante, schalottenlök, fior di latte (mozzarella), parmesan, het honung, basilika & picklad jalapeño

Oxfilé - 235 kr

Tomatsås, grillad oxfile, Provolone ost, chimichurri, grillad majs & pommes pinnes

Parmesandipp - 35 kr

Marinara - 165 kr

Tomatsås, sardeller, färsk vitlök, stracciatella, färsk oregano & olivolja

Salsiccia - 185 kr

Crème fraiche, salsiccia, karamelliserad lök, fior di latte (mozzarella), fänkål, rostade mandlar & brynt smör

Vårprimören - 175 kr

Ramslökscreme, parmesan, färsk sparris, stracciatella, hasselnötter & brynt smör

Pizza för de små - 145 kr

Tomatsås, skinka & mozzarella (Vesuvio)

Glutenfritt?

Vi erbjuder glutenfria pizzabottnar. Men alla pizzor bakas i samma ugn.
Vi kan därför inte garantera helt glutenfria pizzor. Glutenfri botten kostar 40 kr extra.

Sött

Dessertpizza - 155 Kr

”Banana Split” – Crème fraiche, florsocker, chokladsås, bananchips, pistagenötter & bananchokladglass

Perfekt att dela på!

Glass

En kula sorbet – 55 kr
En kula glass – 65 kr

Fråga oss för dagens smaker!

Take Away

Du vet väl att du kan få alla våra
pizzor som take away?

Du kan lägga en order direkt och hämta hos oss – klicka här!

08-501 70 000


Maggans tar inte emot bordsbokningar, öppet endast för Drop In!

Maggans pizza

Fiskargränd 8 – 149 30 – Nynäshamn

08 501 70 000

Maggans tar inte emot bordsbokningar, öppet endast för Drop In!

ÖPPETTIDER
Onsdag – Torsdag
16.00-21.00

Fredag
16.00-21.00

Lördag – Söndag
11.30-21.00

Udda öppettider

Tisdag 10/6 – Lunch
11-15